Meerweg 62a | 9606 PP | Kropswolde     0598-322700     info@paviljoendeleine.nl

Trouwen & Huwelijk

Romantisch trouwen aan het Zuidlaardermeer, het hele jaar door!

Paviljoen de Leine is niet alleen geschikt om heerlijk te dineren en lekker te loungen, maar ook een sfeervolle locatie om jullie trouwdag te vieren. Hier geniet je van de rust en het panoramisch uitzicht over het Zuidlaardermeer.

Te midden van prachtige natuurgebieden vind je Paviljoen de Leine gelegen aan het Zuidlaardermeer. Het Zuidlaardermeer is met al haar wisselende charmes tijdens de vele seizoenen die wij in Nederland kennen. In deze rustgevende en natuurlijke omgeving is een decor voor jullie fotoreportage zo gevonden.

Optimaal genieten tijdens jullie trouwdag

Op deze plek komt alles bijeen voor een dag om nooit te vergeten: rust en ruimte, lekker eten, gastvrijheid, avontuur, romantiek en gezelligheid. Daarbij komt dat jullie hier ook officieel het jawoord aan elkaar kunnen geven. Dat betekent dat jullie de gehele trouwdag bij ons kunnen vieren. Zo kunnen jullie optimaal ontspannen en genieten van elkaar. 

Wij nodigen jullie graag uit om de locatie te bekijken. In een vrijblijvend gesprek kunnen jullie de wensen aangeven en wij regelen het allemaal.

Zijn jullie nieuwsgierig hoe wij jullie trouwdag in kunnen vullen? Vul dan snel het contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met jullie op.

Wij helpen jullie graag om er voor jullie een onvergetelijke dag van te maken

Tot ziens bij Paviljoen de Leine